جایگاه های شارژ شهروند کارت در نقاط پر تردد شهر مناسب سازی شد
بازدید از اتوبوسگردشگری
در بیست و نهمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی بازآفرینی شهری؛
تجربه طرحهای بازآفرینی شهرهای تهران و کرج تشریح شد
بیست و نهمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی بازآفرینی شهری با محوریت " بازآفرینی زمینه گرا، اجتماع محور و مشارکتی(مرور تجربیات کرج و تهران)" به صورت وبینار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قزوین؛ بیست و نهمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی بازآفرینی شهری با سخنرانی مهندس سید علی اکبر موسوی، موسس و مدیرعامل مهدسان مشاور خودآوند برگزار شد.
در این نشست موسوی بازآفرینی شهری را سیاستی جامع و یکپارچه برای پیشگیری و حل مشکلات شهری درتمامی ابعاد اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و کالبدی دانست و گفت: محصول بازآفرینی ارتقای قابلیت زیست پذیری شهر و مشارکت حداکثری تمامی کنشگران و ذینفعان، به ویژه مردم در تمامی سطوح است.
وی کاهش فقر شهری، پیشنگری و پیشگیری از بازتولید فقر، یکپارچگی شبکههای شهری، کاهش آسیبهای اجتماعی، ارتقای هویت شهری و منزلت مکانی، ارتقای کارایی نظام حمل و نقل شهری، افزایش تاب آوری شهری، حفاظت زیست بوم ها، حفاظت پایدار از میراث ملموس و غیرملموس و ارتقای حکمروایی شهری را از اهداف دهگانه بازآفرینی شهری نام برد.
موسوی اضافه کرد: بازآفرینی شهری پایدار امری است زمینهگرا؛مبتنی بر احکام و الزامات محیط طبیعی و بستر تاریخی وفرهنگی،اجتماع محور؛ مبتنی بر خواستها و نیازها و انتظارات جامعه محلی و مشارکتی؛مبتنی بر خواستها و انتظارات و نیازهای جامعه محلی.
وی در ادامه به تشریح تجربه طرحهای بهسازی، نوسازی و بازآفرینی در مرکز تاریخی تهران(محله سیروس) و در کلانشهر کرج(تپه مرادآب) پرداخت و در این نشست این دو پروژه مورد تجلیل و بررسی قرار گرفت.