جایگاه های شارژ شهروند کارت در نقاط پر تردد شهر مناسب سازی شد
بازدید از اتوبوسگردشگری
۹ هزار متر از فضای مسقف مجموعه تاریخی سعدالسلطنه فاقد بازده درآمدی است
محمودی مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین:
محمودی مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین مطرح کرد: ۹ هزار متر از حدود ۱۱ هزار مترمربع فضای مسقف مجموعه تاریخی فرهنگی سعدالسلطنه قزوین فاقد بازده درآمدی بود که اصلاح این رویه در دستور کار سازمان شهرداری قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین؛ مهندس محمد محمودی کلایه در نشست خبری با اصحاب رسانه قزوین، افزود: روزی که پا در مجموعه سعدالسلطنه گذاشتم نه تنها کافه ها بسته بود، بلکه فصاهای مختلفی از جمله سرای بهشتیان، سرای قهرمانی، شیستان قیصریه و شبستان شرقی قیصریه بدون کاربری رها شده بودند.
این مقام مسئول افزود: در نخستین گام با اخذ مصوبه از شورای اسلامی شهر قزوین دستورالعملی برای واگذاری کلان فضاها و همچنین غرفههای مجموعه گرفتیم. چرا که تا پیش از این واگذاریها تابع ضوابط و مقررات قانونی نبود.
در راستای اجرای این مصوبه واگذاری سرای قهرمانی با کاربری بوتیک هتل، سرای بهشتیان با کاربری کافه رستوران، و شبستان شرقی قیصریه با کاربری کافه کتاب اختصاصی دختران صورت گرفته است.
این واگذاریها س از سالها عدم استفاده از فضاهای مذکور علاوه بر افزایش دعوت کنندگی مجموعه و تکمیل پازل کاربریها عوایدی نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان در یک دوره ۵ ساله برای شهر داشته است.
۱۲۰ حجره در مجموعه تاریخی فرهنگی سعدالسلطنه قابل واگذاری است
مهندس محمودی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۱۲۰ حجره قابل واگذاری داریم که تاکنون طی ۴ مرحله مزایده برگزار شده است.
وی خاطرنشان کرد پس از یک فرجه یک ساله برای تمدید قرارداد غرفهداران حاضر در مجموعه، منطبق بر مصوبه شورای محترم اسلامی شهر پرونده ۱۹ غرفه داری که طی سالهای متمادی بدون قرارداد و بدون پرداخت اجاره اقدام به تصرف فضا کرده بودند به کمیسیون ماده ۳۸ ارجاع شد.
حمایت از هنرها و صنایع دستی در اولویت ماست نه شخص هنرمندان
این مقام مسئول افزود: نگرش ما در واگذاری ریز فضاها در سعدالسلطنه، حمایت از صنایع دستی و هنرها است، نه هنرمندان.
▫️وی اضافه کرد: به تعبیر دقیق تر، باید ببینیم چه هنرها و صنایعی برای توسعه و رونق گردشگری مجموعه سعدالسلطنه و شهر قزوین لازم است و اگر نیاز باشد، باید برای معرفی این هنرها، هزینه کرد.
محمودی خاطرنشان کرد: در گام اول مقرر شد، هنرمندان حاضر در مجموعه در قالب یک پیوست پانزده نفره ضمن بهره مندی از معافیت هایی از جمله تخفیف صد یا پنجاه در صدی، در گام اول از ورود به مزایده مستثی شوند.
وی تصریح کرد: معتقدیم هنرهای خاص و در معرض انقراض باید حتما حمایت بشوند و شهرداری برای حفظ این هنرهای بومی و معرفی آنان در سطح ملی و جهانی هزینه نمایند.
مهندس محمودی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: فضای رویدادهای فرهنگی و ادبی و همچنین فضایی به عنوان گالری دائمی آثار هنری از نیازهای جدی مجموعه است که علی رغم پیش بینی اولیه به اهداف دیگری واگذار شده است.
وی افزود: اگر می خواهیم میهمان و گردشگرجدیدی به مجموعه بیاید باید پدیده های جدیدی نیز برای دعوت داشته باشیم و از آنجایی که سال هاست تنوع و تعییر در مجموعه معفول مانده، نیاز به هههه مت جدی در زمینه است.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین در پایان گفت: نمی توانیم طومار افتخارات مجموعه تاریخی فرهنگی سعدالسلطنه را به دوش بکشیم، اما در مقابل مشکلات آن پاسخگو نباشیم.
انتهای پیام/