یکشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۲۶

از سوي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛

نشست «اهميت احياي معماري ايراني – اسلامي» در محله آخوند قزوين برگزار شد

از سوي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين، نشست «احياي سبک معماري ايراني – اسلامي» در جمع اهالي محله آخوند در امامزاده سلطان سيد محمد (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛ غياثوند،نايب‌ رئيس کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر قزوين در اين نشست با بيان اين مطلب که معماري اسلامي نشأت گرفته از انديشه و تفکر از فرهنگ ما مي باشد،گفت:طبق فرمايشات مقام معظم رهبري حتي مبلمان شهري نيز بايد طبق اين ديدگاه ساخته و احداث شود و با متبلور شدن اين انديشه در شهر و شهرسازي امروزي به طور ملموس،مي توان هويت ديني و ايراني را به چهره شهر بازگرداند.

وي از تصويب طرح ارتقاء هويت فرهنگي شهر قزوين از طريق بهبود نما و منظر شهري با تأکيد بر آموزه هاي ايراني_اسلامي از طريق بهبود سيما و منظر شهري، ضرورت مشارکت مردم و رعايت پيوست‌هاي فرهنگي و اجتماعي در کميسيون شهرسازي شوراي شهر خبر داد.

غياثوند اضافه کرد: اين طرح جهت اجرايي شدن به شهرداري و سازمان نظام مهندسي قزوين ابلاغ خواهد شد.

اين عضو شوراي شهر افزود:با سياست هاي انگيزشي،ايجابي و سلبي که در اين طرح ديده شده است اميدواريم با همراهي مردم و مشارکت دستگاه ها؛ با اجراي اين طرح جلوي آشفتگي هاي بصري موجود در شهر تا حدودي گرفته شود.

وي با بيان اين مطلب که معماري ايراني_اسلامي بايد به يک گفتمان و باور عمومي تبديل شود، گفت: فرهنگ‌سازي مهم‌ترين موضوع براي اجراي طرح ارتقاي هويت فرهنگي شهر قزوين از طريق بهبود نما و منظر شهري طبق آموزه‌هاي ديني است.

غياثوند افزود: طبق فرمايشات مقام معظم رهبري حتي مبلمان شهري نيز بايد طبق بر اساس سبک معماري ايراني - اسلامي احداث شود و با متبلور شدن اين انديشه در شهر و شهرسازي امروزي به طور ملموس، مي توان هويت ديني و ايراني را به چهره شهر بازگرداند.

وي اظهار کرد: بر همين اساس ضرورت دارد،کار‌شناسان و متخصصان، معماري اسلامي ايراني را در شهر تبيين و اجرا کنند تا چنين امري که تا به امروز، در ميان مردم به درستي فرهنگ‌سازي نشده است در بين شهروندان، به اندازه‌اي نهادينه شود که بتواند مبدل به يک باور عمومي شود.

 

تصاویر مرتبط