نان نخودی
نان نخودی از شیرینیهای سنتی استان قزوین به شمار میآید. شیرینی کوچک، نرم و لطیف، خوشمزه و بسیار دوستداشتنی که با روشی آسان و بدون پیچیدگیهای دنیای شیرینیپزی تهیه میشود. مردم استان قزوین برای طبخ این خوراکی محبوب و پرطرفدار از آرد نخود، روغن جامد، پودر قند، آرد سفید، پودر هل، زردهی تخممرغ و خلال پسته استفاده میکنند. البته نان نخودچی یکی از شیرینیهایی است که در دیگر استانهای کشور عزیزمان، تهیه و طبخ میشود. اما نان نخودی یا شیرینی نخودی قزوین، از اصالتی کاملا قزوینی برخوردار بوده و از شیرینیهای سنتی این استان محسوب میشود.