گنجي، معاون سرمايهگذاري و مشارکت شهرداري قزوين:
مجتمع خدماتي، تفريحي و اقامتي اريکه آپادانا در قزوين احداث ميشود
ناصر گنجي، معاون سرمايهگذاري و مشارکت شهرداري قزوين گفت: پروژه مجتمع خدماتي، تفريحي و اقامتي اريکه آپادانا در قزوين از سوي سرمايهگذار با اعتبار 570 ميليارد ريال احداث ميشود.
به گزارش روابط عمومي معاونت سرمايهگذاري و مشارکت شهرداري قزوين؛ گنجي با بيان اينکه اين پروژه در شوراي عالي سرمايه گذاري شهرداري قزوين به تصويب رسيده است، افزود: اين پروژه از زمان کلنگزني در مدت 36ماه و در زميني به متراژ 34هزار مترمربع در حاشيه شمالي اتوبان قزوين - زنجان به مرحله بهرهبرداري خواهد رسيد.
معاون سرمايه گذاري و مشارکت شهرداري قزوين افزود: اين پروژه شامل هتل 5ستاره با 120 اتاق و تجهيزات مدرن، 3عدد سالن کنفرانس، سالنهاي جلسات 100و200 نفره، استخر، مجموعه تالار هاي پذيرايي، رستوران ملل، چايخانه ايراني، کافي شاپ، محوطه بازي کودکان و درياچه مصنوعي در فضايي استاندارد ويژه گردشگران، تجار و مسافران در 8طبقه احداث خواهد شد.
وي افزود: زيرساختهاي شهري با توجه به موقعيت جغرافيايي، فرهنگي، تاريخي، اقتصادي شهر ترسيم ميشود بنابراين با توجه به رويکرد شهرداري قزوين در حمايت از توسعه صنعت گردشگري و همچنين نيازهاي شهر که در ساليان گذشته تا حدود زيادي مغفول مانده، اين اماکن گردشگري، خدماتي و اقامتي احداث ميشود.
گنجي گفت: امروزه احداث مجتمع هاي رفاهي و اقامتي در حاشيه محورهاي اصلي مواصلاتي کشورها به عنوان شيوهاي پذيرفته شده در شهرها محسوب ميشود، بنابراين شهرداريها به عنوان دولتهاي محلي صرفا به توجيهات اقتصادي بسنده نميکنند، بلکه رويکردهاي زيست محيطي، اجتماعي، امنيتي و فرهنگي نيز مدنظر بوده و براي توسعه اينگونه پروژه هاي سرمايه گذاري مشوق هايي نيز قائل ميشوند.
معاون شهردار قزوين با استقبال از ورود فعالان اقتصادي در پروژههاي شهري و بهرهگيري از ظرفيتهاي بخش خصوصي گفت: نقش و جايگاه سرمايهگذاري در فرآيند رشد و توسعه اقتصادي بسيار مهم بوده و مورد تاکيد مديريت شهري ميباشد، اما به اين نکته بايد توجه کرد که در سالهاي اخير و شرايط اقتصادي حاکم بر فضاي کسب و کار کشور، جذب سرمايه گذار از چالش هاي پيش روي مديريت شهري مي باشد بنابراين براي تسهيل و ترغيب فعالان بخش خصوصي جهت ورود و مشارکت در پروژه هاي سرمايه گذاري نيازمند همکاري و تعامل تمامي دستگاه هاي اجرايي شهر مي باشد.
گنجي اظهار کرد: هنر مديريت شهري ايجاد مدلهاي درآمدي سالم و پايدار براي شهر مي باشد تا شهروندان، ميراث ماندگاري در محيط زيست شهري داشته باشند لذا عبور از چالشهاي موجود، اتخاذ بيش از پيش رويکردهاي چندبعدي نگر در مواجه با اين چالش هاست.
وي افزود: "رشد متوازن و هوشمند"، " منابع مالي محدود و اثربخشي بالا " و "جلب حمايت براي ايجاد تغييرات سازنده" از راهبرد هاي شهرداري قزوين در امر مديريت شهر مي باشد.
وي گفت: عدم دسترسي گردشگران به امکانات مناسب در مسيرهاي بين شهري از جمله نبود سرويس هاي بهداشتي مناسب، رستوران هاي با کيفيت و نيز اماکن خدمات فني به اتومبيل ها، به عنوان يکي از نقاط ضعف نظام گردشگري همواره از سوي کارشناسان اين صنعت مورد اشاره قرار گرفته و بر رفع آن تاکيد شده است.
گنجي اظهار کرد: ارائه خدمات متمرکز، افزايش ضريب ايمني جاده ها، دسترسي سريع به خدمات، کاهش اتلاف وقت و مصرف سوخت، افزايش امنيت رواني مسافرين و اشتغالزايي از ديگر مزيت هاي اينگونه مجتمع هاي چندمنظوره مي باشد.
پايان پيام