در سی و ششمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی بازآفرینی شهری؛
بازآفرینی محله هرندی(دروازه غار) تشریح شد
سی و ششمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی بازآفرینی شهری با محوریت " بازخوانی تجربهای از تغییر رویکرد در بازآفرینی محله هرندی(دروازه غار)" به صورت وبینار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قزوین؛ سی و ششمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی بازآفرینی شهری با سخنرانی زارا امجدیان، تسهیلگر و پژوهشگر موسسه مطالعاتی تیام شار پژوه برگزار شد.
در این نشست امجدیان با تشریح بازخوانی تجربهای از تغییر رویکرد در بازآفرینی محله هرندی گفت: در سال 1400 بازنگری طرح تفصیلی طرح پلاک به پلاک، طرح جمعآوری و ساماندهی مصرفکنندگان مواد مخدر، طرح ساماندهی چرخدستیها، راهاندازی مجتمع بهاران، طرح ساماندهی پارکهای سهگانه، بوستان مهارت، راهاندازی مدرسه صبح رویش، احداث مراکز خدمات رفاهی (آشپزخانه و رختشورخانه)،احداث مجتمع رویش، طرح اشتغالزایی در محله هرندی از اقدامات اجرایی در این پروژه بود.
وی در خصوص چالشها و موانع تسهیلگری در بافت فرسوده گفت: تضاد اهداف بین نهادهای مرتبط، کمبود نیروی انسانی ماهر، تضاد منافع بین گروههای مختلف، فرسودگی شغلی تسهیلگران و احساس ناامیدی در جامعه از چالشها و موانع تسهیلگری در بافت فرسوده می باشد.
امجدیان عدم اعتماد به تسهیلگران، مقاومت در برابر تغییر، تضاد منافع بین گروههای مختلف، فقدان منابع مالی کافی، فقر و اولویتهای معیشتی، فرسودگی زیرساختها، کمبود امکانات عمومی را از دیگر چالشها و موانع تسهیلگری در بافت فرسوده عنوان کرد.
وی با بیان اینکه این پروژه با سه رویکرد امنیتی، مهندسی کالبدی و کاهش و کنترل آسیب اجرایی شده است، بیان کرد: بافت فرسوده شهری محله هرندی (دروازه غار) شهر تهران، یکی از عرصههای این شهر است که نسبت به سایر عرصههای شهر از لحاظ توسعه عقبتر بوده و همین امر آن را به کانون مسایل اجتماعی تبدیل کرده است.
انتهای پیام/